+1 (234) 234-2345
menu
person

15:12
На семінарі – про легалізацію оплати праці

  Ззаступник начальника Енергодарського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Ірина Гулевич, начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєс трів та захисту інформації Людмила Остапенко та завідувач сектору забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного відділу Валентина Черненко провели 16 березня 2018 року семінар із бухгалтерами підприємств, установ та організацій міста.

  В ході семінару обговорювались питання щодо легалізації оплати праці в м. Енергодарі, помилки допущені бухгалтерами при наданні звітності по ЄСВ, що впливать на стан легалізації оплати праці та методи їх виправлення.

  Ірина Гулевич висвітлила питання щодо здійснення доплати до мінімальної заробітної плати. Особливу увагу присутніх звернула на визначення суми різниці між розміром заробітної плати та фактично нарахованою заробітною платою. Розглянули відповідні приклади та відображення їх у звітності.

  Разом із присутніми розглянули помилки, які систематично допускаються страхувальниками при наданні звітності та по кожному окремому випадку надані пояснення щодо їх правильного виправлення.

  Також присутнім довели про переваги Веб – порталу електронних послуг, способи реєстрації користувачів, можливість отримання інформації та направлення запитів, заяв тощо до органів Пенсійного фонду України.

Переглядів: 375 | Додав: cdva