+1 (234) 234-2345
menu
person

28 липня 2015 року заступник начальника управління Пенсійного фонду України в м. Енергодарі Запорізької області Гулевич І.М. та начальник відділу надходження, прогнозування платежів, обліку застрахованих осіб та контрольно — перевірочної роботи  Черненко В.С., провели зустріч в трудовому колективі КС “Актив” з питань легалізації зайнятості, в якій прийняло участь 12 осіб.

Під час зустрічі обговорені питання про легалізацію заробітної плати, нарахування та виплату заробітної плати менше мінімальної, переваги легальних трудових відносин і негативні наслідки отримання заробітної плати “у конвертах”. Черненко В.С. повідомила, що управлінням Пенсійного фонду України в м.Енергодарі Запорізької області  щомісячно проводиться аналіз звітів «Про суми нарахування заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Так, за квітень 2015 року, згідно наданих звітів,  33 суб”єкта господарської діяльності виплатили заробітну плату на рівні або менше мінімальної заробітної  по 99 застрахованих особах, з них: 26 юридичними особами та 7 фізичними особами — підприємцями.

Також повідомлено працівників КС “Актив” про зміни, які відбулися в законодавстві у 2015 році з питань легалізації заробітної плати, про  функціонування Веб-порталу Пенсійного фонду України, про передплатну компанію щодо періодичного видання газети «Пенсійний кур’єр»  та журналу “Вісник Пенсійного фонду України”.

На всі поставлені питання були надані відповіді в повному обсязі.

Зустріч пройшла у позитивній атмосфері.

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 340 | Добавил: cdva | Дата: 29.07.2015 | Комментарии (0)